Adatvédelmi elvek

Információk gyűjtése látogatókról és tanfolyam jelentkezőkről, információk használata

A PRINCE2 Vizsgaközpont nem rögzít és tárol semmilyen személyes információt a weboldal használóiról, kivéve, ha azok önkéntesen úgy döntenek, hogy megadják személyi adataikat e-mailben vagy a szolgáltatásaink megrendelésével kapcsolatban érdeklődik.

A PRINCE2 Vizsgaközpont által meghirdetett informatikai tanfolyamok és informatikai képzések jelentkezéseihez regisztráció és személyes illetve céges adatok megadása szükséges. Tanfolyam és képzés hírleveleinkre elég egy email címet megadnia.

Ez utóbbi esetben a személyi adatokat kizárólag a PRINCE2 Vizsgaközpont és a Trinspire Kft. használja, hogy információt juttasson el egyéb termékeiről és szolgáltatásairól. Ezek közé tartoznak e-mail értesítések jövőbeli tanfolyam és képzés kurzusokról, akciókról, eseményekről, új szolgáltatásokról, hírlevelek és egyéb promóciós anyagok, melyek érdeklődésre tarthatnak számot.

Nem adunk át semmilyen személyes adatot egyéb cégeknek vagy személyeknek engedély nélkül. A PRINCE2 Vizsgaközpont nem küld cookie-kat és csak az IP címet figyeli annak érdekében, hogy felmérje melyik oldalai a leglátogatottabbak. Ezek az IP címek nem kerülnek összekapcsolásra semmilyen személyes adattal, ezért a weboldal látogatói anonimok maradnak.

Tanfolyam és képzés jelentkezésekhez regisztráció és bejelentkezés szükséges. Amennyiben már bejelentkezve böngészi programozó, szoftverfejlesztő, biztonsági, tesztelő, projektmenedzsment és egyéb informatikai tanfolyam, pénzügyi, bankinformatikus és egyéb informatikai képzés listánkat, a meglátogatott oldalakat eltárolhatjuk az Ön személyes adatai mellé, annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlattal, egyedi tanfolyam akcióval meg tudjuk keresni.

Linkek más oldalakra

Ez a weboldal linkeket tartalmaz más weboldalakra, melyeket a PRINCE2 Vizsgaközpont nem ellenőriz. A PRINCE2 Vizsgaközpont ezen oldalak adatkezelési gyakorlatáért emiatt nem felelős.

Azt javasoljuk, hogy minden olyan linkelt weboldal adatkezelési elvét olvassa el, mely személyes adatokat gyűjt Önről.

Az adatkezelési elvek megváltoztatása

Ha az adatkezelési elveink megváltoznak, erről itt, a honlapunk más részeiben, illetve egyéb olyan helyeken adunk bővebb tájékoztatást, melyeket erre megfelelőnek találunk, annak érdekében, hogy az oldal felhasználói tudják, milyen adatokat gyűjtünk, ezeket hogyan használjuk fel és hogyan tesszük közzé azokat (amennyiben ez engedélyezett).

Fenntartjuk a jogot az adatkezelési elvek megváltoztatására, ezért kérjük, hogy rendszeresen olvassa őket.

Opt-out lehetőség

Lehetőséget biztosítunk az 'opt-in'-re, vagyis, hogy személyi adatainak felhasználásáról mindig megkérdezzük.

Például, ha bármely termékünket vagy szolgáltatásunkat megvásárolja, és igényt tart a jövőben is további marketing anyagokra, akkor azt egy 'opt-in' mező bejelölésével teheti meg.

Ha nem kíván a továbbiakban hírlevelet vagy egyéb promócionális információkat kapni, akkor leiratkozhat ezekről a bennük leírtaknak megfelelően.

Személyes adatok

Önnek joga van azon személyes adatok megismerésére, melyeket a PRINCE2 Vizsgaközpont és a Trinspire Kft. Önről őriz. Ahhoz is joga van, hogy ezen adatokat korrigálja, illetve töröltesse.

Kérjük, hogy bármely az adatkezeléssel kapcsolatos kérdésével a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken érdeklődjön.